У Мексиці в авіакатастрофі загинули високопоставлені чиновники - губернатор штату Пуебла Еріка Алонсо і її чоловік сенатор Рафаель Морено Вальє.

Свої співчуття їх рідним висловив президент Мексики Андрес Мануель Лопес Обрадор. Він заявив заявив, що зобов'язується провести розслідування за фактом аварії вертольота, в результаті якої загинули люди.

Еріка Алонсо

"Особисто висловлюю глибокі співчуття родичам сенатора Рафаеля Морено Валлє і його дружини, губернатора штату Пуебла Марти Еріки Алонсо. Як представник влади зобов'язуюсь провести розслідування інциденту, повідомити правду про те, що сталося, та діяти відповідно до цього ", - написав він.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Показати ще

Як відомо, 45-річна Алонсо стала першою жінкою-губернатором Пуебла. Марта Еріка Алонсо вступила на посаду губернатора одного з найбільш густонаселених штатів Мексики 14 грудня.

Еріка Алонсо

Еріка Алонсо

Еріка Алонсо

Втім, у Мексиці це не перша катастрофа за останній час. Під час посадки в аеропорту Тіхуана в штаті Нижня Каліфорнія пасажирський літак авіакомпанії Aeromexico зіткнувся з безпілотником.

Відзначається, що під час посадки пілоти передали повідомлення про те, що стався удар, проте побачити, з чим саме зіткнувся літак, не вдалося. Після приземлення на носі літака побачили дірку.

Точно невідомо, що викликало це ушкодження, однак за попередніми даними - безпілотний дрон. Літак вдало здійснив посадку, ніхто не постраждав в результаті інциденту.

Повідомляється, що протягом останніх років кількість аварій літаків і дронів зросла. Схожих випадків нарахували шість, а вже в минулому році - 93. Це може бути наслідком зростання популярності повітряних апаратів.

Дивіться: у Мексиці одразу після зльоту упав пасажирський літак з 97 пасажирами на борту

Нагадаємо, депутатка обласної ради Житомира, лідерка місцевого осередку партії "Батьківщина", народна депутатка України V-VII скликань Анжеліка Лабунська потрапила у страшну ДТП. Як повідомляв "Знай.ua", у Вінницькій області автобус "Van Hool", який рухався за міжнародним маршрутом Одеса-Бари, зіткнувся з мікроавтобусом "Ford Transit". Результатом ДТП стали травми чотирьох чоловік. Також "Знай.ua" писав, у Львові автомобіль швидкої допомоги збив жінку з дитиною.