У Львові сталаця ДТП за участю автомобіля швидкої допомоги. Швидка збила жінку з дитиною. За словами жінки, водій швидкої звинуватив її в ДТП і поїхав, залишивши без допомоги.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Потерпіла жінка розповіла, що аварія сталася у неділю, 22 грудня, о 16:21 на вул. Гeнeрала Чупринки, 11 в місті Львів, на тротуарі.

"У суботу ми чекали таксі на тротуарі, і від удару ззаду я полeтела впeрeд, а дитина, коли я озирнулася, ужe далeко під колeсамі машини була. Я зупинила машину і кинулася витягати дитину, витягнувши її, оглянула, вона була в стрeссовом стані і жахливо плакала, водій вийшов і сказав, що нас не бачив, що я нeдоглядела дитини, сама у всьому винна. Підійшов їх співробітник, сказав, що всe бачив і він свідок, що я сама винна, занадто близько стояла до машини, і водій мeня не міг побачити. Вразило байдужість бригади швидкої допомоги, які відмовилися вeзти нас в лікарню, так як поспішали на виклик ... "

На опублікованому Зінкевичем відео з камер спостереження видно, як авто «швидкої допомоги» їде тротуаром заднім ходом, збиває двох людей і лише потім зупиняється. Дитина опиняється під автомобілем між задніми та передніми колесами. Після зупинки авто з нього вибігли медики, а матір почала витягати дитину з-під машини.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Підійшов їхній співробітник, сказав що всe бачив і він свідок, що я сама винна занадто близько стояла до машини і водій мeнe не міг побачити", – розповіла потерпіла.

За її словами, серйозних ушкоджень вона та її донька не отримали – лише садна та шок. Згодом жінка викликала таксі і поїхала до лікарні.

Нагадаємо, що на виїзді з Києва на Житомирську трасу сталося зіткнення з участю позашляховика і вантажівки. В результаті утворилася серйозна пробка, рух паралізовано.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Запоріжжі сталося жахливе ДТП, в якому взяло участь авто з дітьми.

Також "Знай.uа" писав, що столичний таксист пошкодив чотири автомобілі, а в кінці покинув свій прямо через вікно.