У Києві горить популярний ресторан. В будівлі бушує величезне полум'я.

У Києві на Лісовому масиві загорівся відомий ресторан «Чумацький шлях». Про це повідомляє паблік DTP KIEV INFO.

За інформацією очевидців, на місці події присутні багато пожежних і швидких. Про те, чи є постраждалі, наразі не відомо, так як рятувальникам не вдається потрапити всередину закладу.

Інформація про надзвичайну подію уточнюється.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у київському ліцеї почалася пожежа. Кадри з пожежею зуміли зняти учні закладу: на кадрах видно, як сильний дим огортає приміщення, однак пожежну сигналізацію не чути. Діти в цей час спокійно прогулюються по поверху. Рятувальники кажуть, що учні все ж були евакуйовані на вулицю. Прічіна пожежі послужив сміття в кабінеті слюсаря. Вогонь загасили ще до того, як прибули пожежники. В інциденті, за попередніми даними, обійшлося без жертв і постраждалих.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на складі в Хімічному провулку в центрі Петербурга сталася пожежа на складі з піротехнікою. Події присвоєно підвищений ранг складності, при цьому дані про постраждалих не надходило. Проте мешканців будинків, розташованих на відстані одного кілометра від складу, евакуювали. До місця події направлено пересувна хіміко-радіометрична лабораторія та пожежний потяг. У ліквідації пожежі беруть участь 78 бійців особового складу та 22 одиниці техніки.

"Знай.uа" писав, що на хімічному підприємстві міста Тульчин Вінницької області сталася масштабна пожежа в одному з робочих цехів. Також відомо, що на місці займання відразу ж прибуло кілька бригад рятувальників, завдяки оперативності яких було досить швидко ліквідовано пожежу та недопущено перекидання вогню на інші будівлі, які містять хімічно небезпечні речовини. В ході рятувальної операції брали участь 14 чоловік особового складу та 4 одиниці пожарноспасательной техніки.