У Києві співробітник поліції погрожуючи ножем, пограбував дівчину та намагався зникнути з місця злочину, повідомляють у прокуратурі.

Як повідомляє прес-служба прокуратури міста Київ, печерський районний суд столиці обрав запобіжний захід для поліцейського, який скоїв напад на неповнолітню. Він буде до суду утримуються під вартою без права внесення застави.

Також у прокуратурі повідомили деякі подробиці розбійного нападу на 12-річну дівчинку.

За інформацією прокуратури, напад стався 20 грудня біля кінотеатру Тампере.

"22-річний співробітник правоохоронного органу напав на дівчинку, яка поверталася додому через парк. Погрожуючи ножем, поліцейський заволодів мобільним телефоном дитини і намагався втекти, проте його встигли затримати перехожі, які стали свідками нападу", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

У прокуратурі також зазначили, що зловмисник намагався скористатися своїм службовим становищем - статусом поліцейського, щоб уникнути відповідальності, але це йому не допомогло.

За скоєне правоохоронцю загрожує термін до 7 років.

Нагадаємо, Неадекват осквернив новорічне гідність Трампа: він вже в лікарні

У США чоловік вирішив, що залізти на головну елку країни – це добра ідея. Однак замість слави такий вчинок приніс йому поїздку в психіатричну клініку і затримання поліцейських.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Суд випустив під заставу копів-садистів: справедливість харківської феміди зашкалює

Правоохоронців затримали у жовтні цього року. Слідством встановлено, що правоохоронці систематично вимагали гроші у людей. Коли ті відмовлялися платити, проти них застосовували фізичну силу. Факти перевищення повноважень зафіксували відеокамери, встановлені на залізничному вокзалі, де працювали поліцейські.

Також "Знай.uа" писав, що Різдвяна казка Львова перетворилася на криваве місиво: назвали причину

Львів сколихнув моторошний взрыв. Інцидент стався на Різдвяному ярмарку у центрі міста. Причиною вибуху стало порушення техніки безпеки, а саме використання газових балонів.