У ніч із середи на четвер, 19 грудня, стало відомо про зухвалу втечу з "Північної виправної колонії", що у Херсоні, небезпечного злочинця.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на заяву поліції.

У повідомленні йдеться, що в Херсоні з "Північної виправної колонії (№90)" скоїв втечу 28-річний засуджений Віктор Чекан. Видання публікують фото злочинця.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Наразі на території Херсонської області введено оперативний план "Сирена", поліція шукає втікача.

Чекан Віктор Вікторович народився 9 лютого 1990 року.

"Прикмети: зріст близько 180 см, худорлявої статури, обличчя овальної форми, чорні густі брови, вуха відтопирені, темне волосся, має залисини, очі карі", – інформує поліція.

поліція

"Особливі прикмети: шрами на долоні правої руки довжиною біля 3 см та правій брові довжиною 2 см", – уточнюють правоохоронці.

Поліція закликала українців допомогти у пошуках.

"Якщо ви володієте інформацією про місцеперебування засудженого прохання терміново зателефонувати за номером "102". Анонімність гарантується", - резюмують правоохоронці.

Наразі відомо, що Чекан втік із колонії близько 23:00, при цьому він "без усяких технічних пристосувань зумів подолати три ряди високих огороджень".

"Із охоронного поста, помітивши втікача, тричі стріляли, але чи то не влучили, то чи постріли були попереджувальними. У всякому разі, той (засуджений) зумів втекти цілим і неушкодженим", – пише місцеве видання.

Чекана раніше вже засуджували за втечу, йдеться у замітці.

Нагадаємо, у Полтавській області з Крюківської виправної колонії № 29 втік в'язень колишній співробітник СБУ.

Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, втікачем виявився житель Сімферополя 1980 року народження. Його засудили за розбій, незаконне заволодіння транспортним засобом та незакінчений замах на втечу з місць позбавлення волі в Чернігівській області.

Раніше Знай.uа писав про те, що в колонії для неповнолітніх імені Дона Дейла в Австралії збунтувалися ув'язнені. Малолітні злочинці напали на двох співробітників і захопили будинок.

Також Знай.uа повідомляв, що у ніч на 4 вересня вчинив самогубство в`язень Бориспільської колонії під Києвом.