У місті Бровари Київська область сталася смертельна ДТП. 21-річний лейтенант поліції на службовому "Ауді" здійснив наїзд на літню жінку. Отримані пенсіонеркою травми виявилися несумісними з життям. За життя бабусі боролися лікарі місцевої лікарні, проте врятувати не вдалося, передає прес-центр Національної поліції в Київській області.

“Відомо, що поліцейський був за кермом власного автомобіля “Ауді” і перебував на службі. Жінка перетинала дорогу поза межами пішохідного переходу. Дорожнє покриття було слизьким, уникнути зіткнення, на жаль, не вдалося”, - сказано в повідомленні.

Поліцейському – 21 рік, старенькій – 61. Практично онук за віком. Пенсіонерку госпіталізували медики, проте в результаті аварії вона померла в лікарні.

Молодого копа змусили пройти медичне обстеження, яке показало: поліцейський був тверезий. Національна поліція Київської області висловила глибокі співчуття рідним загиблої пенсіонерки.

За фактом ДТП порушено кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, проводиться розслідування, на час якого поліцейського відсторонили від займаної посади.

Популярні новини зараз

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Як раніше повідомляв наш портал, суд над сумно відомою харківською "автоледі" Оленою Зайцевою вирішив виправдати вбивцю. Рішення вже прийнято і опубліковано. Деталі ви прочитаєте по посиланню.

Також ми повідомляли, що у Києві таксист-лихач розбив чотири авто, а сам вилетів у вікно. Також ми публікували моторошні фото з місця події – це як раз для тих, хто не проти полоскотати собі нерви.

В ніч на 19 грудня, в Києві на Харківській площі сталася масштабна ДТП за участю чотирьох автомобілів.

За попередніми даними, Renault зі служби таксі Über перетинав проспект Бажана з боку Харківського шосе на червоне світло світлофора і прямував у бік Бортничів на виклик.

Нагадаємо, раніше вантажівка протаранила низку авто на шаленій швидкості: п'яне ДТП поставив Київ на вуха.

У Києві, пізно ввечері в суботу, 8 грудня на Куренівці сталося масштабне ДТП. Вантажівка влетів у два легкових автомобіля, а потім водій одного з легковиків потрапив під колеса таксі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нелюд навмисне в'їхав у натовп, щоб убити сестру: моторошні подробиці смертельної ДТП.

У Закарпатській області в місті Виноградів сталася смертельна ДТП - чоловік на автомобілі скоїв наїзд на п'ятьох людей, внаслідок чого загинула жінка.