В Одесі сталася кривава ДТП за участю трамвая, в результаті якого чоловік втратив ногу. Це далеко не перша трагедія на трамвайній колії в цьому місці.

У понеділок ввечері, 17 грудня, на Старосінній площі в Одесі сталася чергова аварія, в результаті якої потерпілий залишився без ноги. Про це повідомило місцеве видання "Думская".

Інцидент трапився під час руху спареного трамваю за маршрутом №26. Коли трамвай заходив на криву лінію кола, в простір між двома вагонами потрапив нетверезий чоловік, який, чи то хотів перейти на іншу сторону, чи то хотів проїхатись "зайцем".

В результаті ДТП 30-річний одесит втратив ногу і був госпіталізований.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Очевидець інциденту повідомив виданню, що потерпілий сам винен у тому, що сталось, через те, що він був у стані сильного алкогольного сп'яніння.

"Потерпілий був сильно п'яний. Як тільки трамвай почав рух, він побіг за ним і, по всій видимості, хотів сісти на ковбасу між вагонами, схопився руками за бампер, пробіг метрів 10, після чого впав і трамвай тягнув його до тих пір, поки не зупинився. Тут не в огорожах справа, а в людському ідіотизмі", - розповів свідок трагічної події.

Однак, це далеко не перше криваве ДТП на цій площі. Так, як повідомляє "Думская", менше місяця тому, 24 листопада, на Старосінної площі загинула жінка - пенсіонерка потрапила під вагон маршруту №13. А в 2016-му на цьому ж місці трамвай збив дитину, яка згодом померла в лікарні.

Нагадаємо, знаменитий на весь світ лісабонський жовтий трамвай на повному ходу зійшов з рейок і перекинувся.

За попередніми даними, водій намагався загальмувати на повороті, але трамвай дуже сильно похилився. В результаті аварії постраждали 28 людей.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові на ходу зайнявся тролейбус, в якому перебували пасажири. Інцидент стався в районі вулиці Гвардійців-Широнінців.

Також Знай.ua писав, під Києвом на залізничній станції Клавдієве сталася страшна трагедія: пасажирський поїзд Інтерсіті розчавив жінку, яка йшла надто близько до краю перону. Як стверджують очевидці, потяг зачепив постраждалу і буквально затягнув її під колеса.