Інспектор прикордонної служби був знайдений мертвим з вогнепальними пораненнями - тіло виявлено за кілька кілометрів від місця несення службы.
Про це повідомив радник начальника Держприкордонслужби України Олег Слободян.

Зниклий на ділянці Подільського загону в районі н. п. Славяносербка при охороні державного кордону військовослужбовець знайдений мертвим.
«У результаті кількагодинних пошуків інспектор прикордонної служби був знайдений без ознак життя, з вогнепальними пораненнями в декількох кілометрах від місця несення служби», - повідомив Слободян.
В ДПСУ висловили припущення, що «причиною можливого суїциду стали сімейні негаразди військовослужбовця».
Порушено кримінальну справу. Державна прикордонна служба також проводить внутрішнє розслідування. За даними правоохоронців, прикордонник мав при собі автомат АКС-74, а також 120 патронів до нього та спеціальне спорядження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ порушила перша кримінальна справа-за незаконний перетин кордону. За попередніми даними, 32-річний громадянин Молдови, якого раніше на 10 років заборонили в'їзд в Україну, намагався перетнути кордон, минаючи пункти пропуску. Тепер горе-подорожньому може загрожувати термін ув'язнення до 3 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа" водій Volkswagen проігнорував вимогу зупинитися не відреагував на попереджувальні постріли вгору. В результаті, прикордонникам довелося відкривати вогонь по колесах автомобіля. Після пострілів, машина зупинилася, а з неї вибігли кілька чоловіків. Відомо, що в результаті інциденту на кордоні, водій авто був затриманий, він опинився в стані алкогольного сп'яніння. У багажнику Volkswagen прикордонники знайшли чотири скриньки з двома тисячами пачок сигарет і дві радіостанції.

"Знай.uа" писав, що до кордонів України російські влади стягують все більше і більше танків, ситуація напружена до межі. Так, в мережі опублікували супутникові знімки Google Earth, зроблені в наприкінці листопада і демонструють передмістя Каменськ-Шахтинського в Ростовської області Росії.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Показати ще