Вранці неділі, 16 грудня, в Києві відбувся надзвичайний інцидент, який в соцмережах вже порівнюють з сюжетом популярної гри GTA. 33-річний підполковник Служби Безпеки України Іван Онищук посварився з таксистом, потім відкрив стрілянину зі службової зброї, а коли залякав бідного водія пострілами в повітря, то викрав його автомобіль Toyota Corolla.

Потерпілий – водій служби таксі "Експрес", громадянин Росії Володимир Ларшин зателефонував у поліцію і заявив, що йому погрожували невідомою короткоствольною зброєю, після чого викрали машину.

Поліція встановила, що цією зброєю був пістолет "Макарова", а порушником – підполковник СБУ Іван Онищук, у якого навіть посвідчення було з собою. На своїй сторінці у Facebook очевидець подій, волонтер Роман Синіцин, написав, що СБУшник був страшено п'яний. Далі – зі слів волонтера:

"Їхав Ваня на таксі по проспекту Перемоги.

щось не поділив з таксистом і почав з ним битися. Коли таксист зупинився і намагався Ваня висадити - останній отримав бойовий ПМ і почав шмаляти у таксиста, але не потрапив.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Потім, погрожуючи тим самим ПМ-ом, вилучив у таксиста автомобіль Тойота Королла, сів за кермо і поїхав.

Таксист не розгубився, зупинив попутне таксі, і став наздоганяти Ваню, паралельно викликавши поліцію.

Два екіпажі патрульки теж переслідували Короллу з Ванею і наздогнали і заблокували аж на Борщагівці. Там Ваня теж діставав стовбур, але патрульні стовбур забрали, Ваню покрутили і задули газом.

Виявилося, що Ваня хламину п'яний.

Ще під час затримання у Вані з кишені вилетіла ксива, в якій було написано, що Ваня - Онищук Іван Васильович і звання у нього підполковник і працює на посаді консультанта - експерта з оперативних питань Служби безпеки України.

Задуватися в Драгер Ваня відмовився.

Цікаво, що з Ванею далі буде".

Як раніше повідомляв Знай.uа, виклик таксі обійшовся киянину в цілу пенсію: "зовсім й***нулися".

В українській столиці завжди були одні з найвищих тарифів на послуги таксі. Так, в мережі з'явилася інформація про просто космічноме замовленні, яке обійшло пасажиру в кілька тисяч гривень.

Варто нагадати, що в Києві, пізно ввечері в суботу, 8 грудня на Куренівці сталося масштабне ДТП. Вантажівка влетів у два легкових автомобіля, а потім водій одного з легковиків потрапив під колеса таксі. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook. Страшна аварія сталася на перехресті вулиць Скляренка та Куренівської.

Нагадаємо, у Києві почали труїти таксистів: один уже помер, ще троє у лікарні.