У четвер, 13 грудня, на Закарпатті розлючені несправедливим рішенням суду щодо жорстокого убивства люди заблокували автодороги Мукачево-Рогатин у селі Нижня Апша.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Журналісти відзначають, що люди палять шини і вимагають взяти під варту вбивцю-односельчанина.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Варто нагадати, що мешканці села перекрили дорогу через обурливе рішення суду щодо малолітнього убивці, який зарізав свого 15-річного товариша. Хустський районний суд продовжив тримання підсудного під вартою на 2 місяці – до 16 лютого 2019 року, але водночас передбачив можливість вийти на свободу шляхом сплати застави 160 тисяч гривень.

суд

Підліток проходив психекспертизу у Львові.

Нагадаємо, циган із села Лощинівка на Одещині, якого підозрюють у вбивстві дев'ятирічної дівчинки, виявився товаришем по чарці батька жертви. Зараз він знаходиться під вартою та відмовляється давати свідчення.

Начальниця відділу комунікацій Одеської Нацполіції Анастасія Якубенко розповіла в ефірі "Каналу 112": попри те, що підозрюваний ром відмовляється від свідчень, правоохоронці мають доказову базу, яка свідчить про його причетність до вбивства.

Раніше Знай.uа писав про те, що жорстокого вбивцю 10-річного хлопчика відправили не до тюремної камери, а до психіатричної лікарні. Про це розповіли в прес-службі ГПУ.

Відомо, що росіянин ножем пошматував маленького хлопчика в Києві. Сталась трагедія ще першого лютого цього року. Чоловік наніс дитині 23 удари ножем.

Увесь цей час тривало слідство.

Судово-психіатричний експерт установив, що підозрюваний на момент убивства був у неадекватному стані. Саме тому Київський суд вирішив помістити росіянина до психіатричного закладу.

Кияни обурені таким рішенням суду, вони вважають його несправедливим.

Також Знай.uа повідомляв, що мати убитої випускниці розповіла про підлість нелюда.