Справжній колапс від самого ранку 11 грудня стався у метрополітені Москви. Зелена і фіолетова гілки фактично "стали" – тиснява така, якої давно не бачили ні росіяни, ні випадкові туристи.

У соцмережах користувачі публікують знімки з підземки і радять взагалі відмовитися від поїздки: краще посидіти вдома, аніж потрапити у таку ситуацію, жартують навіть, що простіше взяти в оренду параплан, аніж дістатися до роботи у метро.

Припускають, що обидві лінії стоять через поломки поїздів. Перша - з 7:30, друга - з 8:50. На таганській гілці зламалися два поїзда - але цього виявилося достатньо.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Через такий масовий збій в роботі довелося викликати швидку допомогу та реанімувати пасажирів, яким стало зле. На місце пізніше прибули співробітники МНС, яких викликали через тисняву.

Дивіться: Колапс у московському метро через пожежу. Зйомка очевидців

Нагадаємо, у Новій Зеландії виявили тіло доньки відомого британського мільйонера Грейс Міллан, про місцезнаходження якої нічого не було відомо, починаючи з 8 грудня. Як повідомляв "Знай.ua", У Харкові зіткнулися дві іномарки, 20-річна дівчина отримала травми. Також "Знай.ua" писав, невідомі захопили Одеський національний медичнийуніверситет, вони звільняють працівників та знищують всю документацію.