У Краматорську Донецької області журналіста Андрія Романенка жорстоко побили після того, як він вирішив зняти процес укладання асфальту комунальною службою.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко.

Томіленко розповів, що у неділю, 9 грудня Романенко став свідком того, як у парку Пушкіна будівельники, незважаючи на сніг і дощ, укладають асфальт. Журналіст вирішив "зафіксувати неефективне використання коштів платників податків".

Андрій Романенко

За словами голови спілки журналістів, до Романенко підійшов чоловік, якого журналіст ідентифікував як бригадира, і став вимагати видалити відео. Романенко відповів, що виконує свої службові обов'язки. Після цих слів невідомий вдарив його в обличчя, відібрав телефон і змусив видалити зняте.

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Журналіст розповів, що замовником будівельних робіт виступає управління капітального будівництва міськради Краматорська. Вони інцидент поки не коментують.

Після події Романенко звернувся в поліцію - написав заяву про перешкоджання журналістській діяльності.

У Краматорському відділі ГУНП в Донецькій області виданню Радіо Свобода повідомили, що за фактом інциденту відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) КК.

"Зараз встановлюється точне місце злочину, після цього буде з'ясовано, хто проводив будівельні роботи", - заявили в поліції.

Нагадаємо, в Чернівцях стався вельми дикий випадок. За зауваження на вулиці чоловіка жорстоко побили. На даний момент потерпілий знаходиться в лікарні у важкому стані.

За інформацією місцевих журналістів, стало відомо, що між двома чоловіками стався серйозний скандал після того, як один видав іншому зауваження про паркування авто.

Як повідомляв "Знай.uа", звірячий напад у столиці: бешкетник накинувся на чоловіка з немовлям.

Також "Знай.uа" писав, недомати спробувала виправдати подвійне вбивство.