У Печерському районі Києва в суботу, 8 грудня, в кімнаті охорони, яка знаходиться в підвалі 46-поверхового житлового будинку, сталося загоряння. Про це як повідомили в прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У 17:25 в столичну Службу порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на Кловському узвозі, 7-А.

На місце пожежі негайно були направлені рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Як виявилося, пожежа виникла в кімнаті охорони, яка знаходиться в підвалі 46-поверхового житлового будинку. Не гаючи часу, вогнеборці приступити до гасіння пожежі.

У 17:48 пожежа була локалізована, а о 18:04 – ліквідована.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

В результаті пожежі пошкоджено меблі, особисті речі охоронців, закопчено стіни та стелю кімнати. Загиблих та травмованих немає.

На місці події було задіяно шість одиниць основної та спеціальної пожарноспасательной техніки та 30 чоловік особового складу підрозділів Головного управління.

Причину виникнення пожежі встановлюють фахівці.

Варто нагадати, що в нічному клубі Lanterna Azzurra, який знаходиться в провінції Анкона в Італії сталася масштабна трагедія. Через паніку й тисняву під час концерту репера Sfera Ebbasta загинули шість чоловек, близько 120 були травмовані. Місцеві ЗМІ відзначають, що люди почали панікувати після того, як хтось розпилив "пекучий спрей", ймовірно перцевий балончик.

Нагадаємо, у Києві сталася подвійна трагедія, рятувальники в посиленому режимі рятували ресторан та дитсадок із пекельного вогню. Вночі 8 грудня горіли відразу два великих будинки. Відомо, що загоряння виникло одному з дитячих садочків та ресторані.

Як повідомляв Знай.uа, під Одесою через страшний вибух постраждалих розвозили "швидкі". Постраждав 56-річний чоловік, який є власників будинку, а також його старенька мати.

Знай.uа писав, всім знайома пісенька: копи збили школярку, вгадайте, хто винен.