Близько 10 ранку, в суботу, 8 грудня, у Харківському районі Києва сталася жахлива аварія. Дівчина на автомобілі Toyota RAV4 збила чоловіка на пішохідному переході.

Про це повідомляє Інформатор.

Відомо, що водій автомобіля Toyota не побачила пішохода і збила його. Прибула на місце події швидка допомога діагностувала чоловікові струс мозку та закриту черепно-мозкову травму.

Потерпілого терміново госпіталізували.

На місці працював екіпаж патрульної поліції. Всі деталі події встановлюються.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Нагадаємо, в п'ятницу, 7 грудня, на Волині сталася жахлива ДТП, в результаті якої загинула 59-річна жінка. Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на повідомлення прес-служби поліції області.

"Чергова ДТП на трасі М19 на повороті в смт.Рокині. Людини розірвало на шматки. Водій їхав з шаленою швидкістю. Співчуваємо рідним загиблої мешканки смт.Рокині", – йдеться у повідомленні.

Також, у середу, 5 грудня, Черкаси сколихнула страшна новина – чоловік прямо на зупинці був збитий на смерть маршруткою. Трагедія сталася приблизно о 11.00, передає обласна поліція.
"Водій маршрутного таксі № 29, рухаючись заднім ходом, на території зупинки скоїв наїзд на пішохода, жителя міста Черкаси", - кажуть у поліції.

Як запевняє поліція, загиблий отримав багато ушкоджень тіла та був доставлений до лікарні, але отримані травми виявилися несумісні з життям. затримали Водія автобуса, відкрито кримінальне провадження.

"Знай.uа" писав про те, що на сумно відомої вулиці Сумській в Харкові знову сталося жахливе ДТП. Так, на перехресті вулиці Сумської та проспекту Незалежності зіткнулися три автомобілі.

Також "Знай.uа" повідомляв, що в Нижній Сілезії (Польща) в результаті ДТП загинула одна пасажирка автобуса, ще 18 отримали серйозні травми, стан п'яти з них важкий.