Чергова повчальна історія для українців, які вирішують поїхати на заробітки у Польщу. Не краща ідея для тих, хто не має досвіду виїзду на роботу за кордон і надійних зв'язків. Ще дев'ять осіб потрапило в рабство на чужині, передає Telegram-канал "Жадібний Петя".

Як наголошується, чоловіки стали жертвами "польської мрії" про гарний заробіток. Але замість добрих грошей і "непильної" праці нарвалися на кричуще нелюдське ставлення до себе і на те, що ледь не згнили в рабстві. Чоловіки поїхали за кордон у пошуках гідної роботи. Класична схема – у них забрали документи і перетворили на безправних рабів, не платили, поводилися, як з худобою.

Мобільні телефони жертв рабства, само собою, теж забрали. Після чого "добрий дядечко" вивіз потерпілих у невідомому напрямку. Яким чином дев'ятеро дорослих і розумних чоловіків до останнього не здогадалися, що їх обманюють, і справа пахне зовсім не грошима – теж невідомо. Якщо бути зовсім точними, то воно пахне дешевим тютюном, сльозами і потім – потерпілих змусили працювати на нелегальній тютюновій фабриці у дві зміни.

Місяць наївні чоловіки пробули в рабстві. Не повідомляється, яким чином, але їм вдалося зв'язатися з польськими та українськими прикордонниками, які прийшли на допомогу постраждалим. Змучені, але все-таки живі, з моральною травмою і без грошей, чоловіки повернулися додому, в Україну. Такі події – теж свого роду досвід, але портал Знай.uа" бажає всім, хто вирушає на заробітки, обійтися без нього і бути акуратніше з "супервигідними пропозиціями", що надходять з сумнівних джерел.

Нагадаємо, держава позіхає – заробітчани процвітають. У Львівській області Служба Безпеки України викрила велику аферу заробітчан. Читайте, як наші підприємливі співвітчизники обдурили державу на велику суму і вийшли сухими з води, якщо б не СБУ.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Показати ще

Також раніше Знай.uа писав, що українським заробітчанам в Чехії будуть платити по-новому. Національний банк Чехії вирішив ввести восени 2018 року в обіг нові купюри двох номіналів – 100 і 200 крон, повідомляє Нацбанк України у телеграмі №50-0007/60040. Про це дізналося одне з українських видань. Нові банкноти будуть відрізнятися від попередніх, випуск яких був регулярним з 1993 по 1998 рік.

Крім того: Британська вчена разом зі своїм чоловіком тримала в рабстві будівельника з Польщі. Підозрюваним пред'явлено обвинувачення. В поліції цю ситуацію прокоментували так: у 21 столітті ніхто не повинен жити в рабстві. Повідомляється, що в числі підозрюваних виявилася викладачка Саутгемптонського університету і її чоловік.