З'явилися подробиці вбивства 24-х річного покупця в харківському супермаркеті "Рост". Там поранений співробітник поліції охорони вистрілив у покупця, який завдав йому три ножових поранення. Як повідомляється, покупець набрав товару, ходив по рядах і їв, надкушував, а платити відмовився. У відповідь на прохання касирів оплатити товар, сказав, що у нього немає грошей. Касири покликали охоронця. Винуватець події вступив з ним у конфлікт. Вечеря чоловікові обійшлася б в 140 гривень, розповідають і в супермаркеті, і в Нацполіції.

"Він набрав товар і, як нам відомо, зіпсував його - надкушував, щось ще з ним робив, намагався вийти, не заплативши. Тоді викликали нашого співробітника, який представився, запропонував пройти в службову кімнату для з'ясування обставин. У цей час охоронець супермаркету пішов викликати наряд поліції для оформлення документів. Наш співробітник залишився один на один з громадянином", - говорить поліцейський.

"Наш співробітник перебував на службі в супермаркеті, до нього підійшов представник магазину і пояснив, що на касі стоїть чоловік, який платити за набрані продукти не хоче, веде себе неадекватно, і попросив розібратися, - розповідає начальник управління поліції охорони в Харківській області Олег Гронь. – В якому стані він був, зараз уточнюють."

Правопорушника довелося вивести з супермаркету у двір, де у працівників супермаркету свого роду "курилка". Про що говорили поліцейський і злодій, невідомо. Однак конфлікт досяг своєї точки кипіння – правопорушник вихопив ніж і накинувся на поліцейського. Він бив правоохоронця у груди, шию. Поліцейський вистрілив для самозахисту. За словами Олега Гроня, так як була загроза життю і здоров'ю, правоохоронець відкрив вогонь у відповідності зі статтею 46 Закону про поліції. Поліцейський вистрілив двічі, обидві кулі потрапили в тулуб.

Обидва учасники конфлікту були доставлені в лікарню. 25-річного поліцейського прооперували, а горе-покупець помер. Зараз загрози для життя копа немає, він стабільний.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Люди часто відкривають у супермаркеті воду п'ють. Але вони не мають права цього робити. Якщо клієнт почав їсти до того, як він сплатив, то це посягання на чужу власність. Власником продуктів споживач стає, коли отримує чек, підтвердження оплати. Охорона повинна була викликати поліцію, - уточнили в поліції.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, В середу ввечері, 5 грудня, в одному з супермаркетів Харкова сталася кривава трагедія, сюжет якої претендує на голлівудський трилер.

Співробітники супермаркету чоловіка запідозрили у крадіжці і викликали наряд поліції охорони. Але горе-покупець напав на співробітника поліції з ножем і був застрелений.

Нагадаємо, вбивство в супермаркеті Харкова потрапиkj на відео. Це кадри не для людей зі слабкими нервами.