Поліція затримала іноземця з наркотиками речовинами. Правоохоронці звернули на нього увагу під час патрулювання. Він розпивав алкоголь на дитячому майданчику та гучно слухав музику.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

В Сумах літня жінка зателефонувала до поліції й повідомила про чотирьох підозрілих чоловіків у своєму під’їзді. Копи помітили їх ще здалека неподалік під’їзду. Вони побачили правоохоронці і кинулися тікати. Після цього з під’їзду будинку вийшов іноземець і поводився дуже знервовано.

“Ще здалеку ми помітили біля під’їзду чотирьох хлопців, скоріш за все неповнолітніх. Побачивши спецавтомобіль, що рухався у їх напрямку, вони кинулись навтьоки. За декілька секунд з під’їзду вийшов іноземець. Чоловік поводив себе занадто схвильовано і постійно озирався в наш бік, тому було прийнято рішення його зупинити”, - розповів поліцейський Ігор Терещенко.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Після затримання чоловіка його обшукали. Копи знайшли у нього наркотичну речовину, яка була загорнута у папір. Поліція доправила 46-річного громадянина однієї з країн Центральної Африки до Сумського відділу поліції для подальшого з’ясування обставин.

"У нас таких порушників купа", "Займіться ділом", - іронічно прокоментували це повідомлення українці у Facebook.

Нині правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо цього інциденту. Причина - ст. 309 КК України про незаконне зберігання наркотичних речовин чи їх аналогів. Слідство триває.

Нагадаємо, техногенна катастрофа в Києві: люди замерзають у власних будинках, тисячі постраждалих.

Як повідомляв "Знай.uа", кривавий поцілунок у лобове: у Києві маршрутка протаранила легковик, перші фото і відео.

Також "Знай.ua" писав про засніжені тротуари і слизькі пороги: поки блогери ставлять заліки Кличко, кияни провалюються в замети.