Жахлива аварія сталася в Закарпатській області. В результаті ДТП за участю євробляхи загинула одна людина, троє отримали важкі травми.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГУ Нацполіції Закарпатської області, пише УНН.

"Сьогодні опівночі в поліцію міста Хуст надійшло повідомлення про ДТП з постраждалими у селищі Вишково Хустського району. Правоохоронці встановили, що аварія сталася близько 23:00, 24 листопада. Водій автомобіля марки "Pеugeоt" іноземної реєстрації, 18-річний мешканець села Грушево Тячівського району, рухаючись в напрямку с. Буштино, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з бетонною опорою", - повідомили копи.

За інформацією правоохоронців стало відомо, що авто рухалося на високій швидкості. Як результат, водій не вписався у поворот і влетів в бетонну бруківку опору.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

поліція

В результаті зіткнення з бетонною опорою від отриманих травм водій помер у реанімації Хустської лікарні. Як виявилося пізніше, юнак не мав прав на керування транспортним засобом. У салоні машини знаходилися троє пасажирів у віці 17-18 років, мешканці Тячева та села Бедевля Тячівського району. На щастя, вони відбулися незначними тілесними ушкодженнями.

Варто нагадати, що в українській столиці сталася страшна аварія. Так, пішохід-порушник загинув під колесами Hyundai. Відомо, що цей "пішохід" тікав з місця злочину разом з награбованим. Свідки інциденту заявляють, що загиблий вкрав у торговому центрі особисті речі у одного з покупців, чоловік це помітив і кинувся наздогін. Про це пишуть столичні ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вулиці Салтівське шосе, 260/1, в Харкові зіткнулися дві машини – Volkswagen і Daewoo Matiz. Як зазначають в облуправлінні патрульної поліції, ДТП сталася 22 листопада близько 15:00.

Нагадаємо, очманілий водій намагався "зламати" молоду поліцейську... ногою об спину.

Як повідомляв Знай.uа ДТП з президентом: прокуратура "розібралася" і знайшла крайнього.

Знай.uа писав, коли сідаєте в таксі, навіть не замислюєтеся про це: страшна правда про сервіс в Україні.