В Приморському районному суді міста Одеси в п'ятницю 23 листопада сталася масова бійка. Побилися групи підтримки фігурантів судового процесу. Про це стало відомо з повідомлення прес-центру Національної поліції України в Одеській області.

Як пишуть правоохоронці, 49 учасників конфлікту були затримані. Але цікаво навіть не це, а те, що більшість з учасників бійки були приїжджими з інших регіонів.

Зараз поліція уточнює обставини події з'ясовує, що стало тому причиною. Також правоохоронці з'ясовують, з якою метою ці люди прибули в суд Одеси.

Увага: відео містить ненормативну лексику! (18+)

Головний спікер НПУ Одеської області Руслан Форостяк написав, що ці так звані "активісти" прибули на суд з Вінниці та інших областей України. Було очевидно, що вони задалися метою влаштувати безлад на суді і зірвати засідання. Штовханина, яку вчинили тітушки, була близька до масової бійки, якої, на щастя, вдалося запобігти поліцейським.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

"Цікаво, що одна із сторін судового процесу, витрачає значні ресурси не тільки на адвокатів, а на подібні "заходи" вважаючи, що це дійсно дієвим інструментом відстояти свою позицію, не соромлячись запрошувати "титушню" з інших областей, виявляється дійсно є ті, хто в це ще вірять", - написав Фростяк на своїй сторінці в Facebook.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", півсотні людей влаштували бійку в Одеському суді, поліція заявляє про "гастролери". Відео мордобою потрапило в мережу, повідомляється, що приїжджі застосували навіть зброю.

Нагадаємо, На його місці міг бути кожен: випадковий киянин отримав три кулі в упор

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який тричі вистрілив у перехожого.

Про це повідомляє у Відділі комунікації поліції Києва.

Зокрема, під час патрулювання в одному з київських районів співробітники поліції почули на вулиці кілька пострілів. Вони відразу ж вирушили до передбачуваного місця стрілянини і помітили чоловіка, який з усіх сил намагався втекти з місця події. Відзначається, що правоохоронці його затримали та вилучили пістолет.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Банда божевільних гопників громила бітами авто в центрі Києва: відео з присмаком 90-х

У Києві ввечері в понеділок, 19 листопада, група невідомих напала на автомобіль, який спокійно стояв у тягнучці на набережній біля станції поблизу метро Поштова площа

Запис шокуючого нападу була опублікована на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook.

На відео видно, як до легковика підбігає чоловік з битою і починає ні з того ні з сього розбивати лобове скло. Водій тисне на газ, намагаючись відірватися, в кадрі з'являються чоловіки, які кидаються в погоню. Деякі з них тримають у руках палиці.