У східній частині анексованого Росією Кримського півострова, під самою Керчю, затонула російська баржа з зерном. Про подію йдеться в прес-центрі Міністерства надзвичайних ситуацій Росії, втім, не уточнюється, коли конкретно це сталося. Повідомляється, що зерно везли з РФ в Крим однак на виході з Керч-Єнікальського каналу баржа пішло під воду.

Затоплення баржі сталося на глибині 10 метрів в 600 метрах від берега на ділянці схід від мису Хроні та північніше мису Борзовка.

Нагадаємо, раніше Знай.uа", писав – яка країна, такі і пірати. Тупі росіяни потопили теплохід.

В Ямало-Ненецькому автономному окрузі зловмисники, які представилися журналістами і співробітниками "Роснефти", вирішили вкрасти кілька барж, які були під охороною козацького товариства.

Злодії повідомили, що їм потрібно відбуксирувати баржу. Вони це зробили і тієї ж ночі вирішили викрасти ще, але у них затонув теплохід-буксир.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Поки невідомо, що саме стало причиною затоплення судна. Козаки погрожували екіпажу теплохода, але ніхто з них не постраждав. Очевидці повідомили, що теплохід затонув раптово під час маневрів, намагаючись очиститися від криги.

Також ми писали, що біль, злидні і Путін загнали маленьку росіянку в петлю. З цією країною вже всі…

У Смоленській області сталася жахлива історія. Так, у місті Сафоново 14-річна дівчинка, яка поскаржилася російському президенту володимиру Путіну на мізерну зарплату своєї мами, покінчила життя самоовбивством.

Відомо, що дівчинка також скаржилася на жорстокий буллінг, над нею знущалися однокласники з-за проблем із зором, дражнили її "циклопом". Про цей факт вже стало відомо з повідомлень російських ЗМІ.

Одна з російських газет пише, що ще починаючи з 2015 року дівчинка залишала в соцмережах депресивні статуси. І незадовго до смерті вона написала: "Чому ви всі такі злі?".

До речі про Путіна. Тут "Знай.uа" з'ясував справжню природу його недавнього гучного візиту в аптеку Санкт-Петербурга.

Президент РФ Володимир Путін позиціонує себе, як просту людину, а сам ходить у народ" тільки зі своїми людьми. Ось хочеться лідеру однієї сусідньої держави здаватися простим і близьким до російського народу, а виходить як завжди казна-що. Адже пильне око користувачів Мережі вихопить навіть ту дрібницю, яку відчайдушно намагаються приховати спецслужби РФ та інший путінський набрід.