У Києві на проспекті Перемоги, навпроти заводу Антонов, сталася смертельна ДТП. Автомобіль , рухаючись на повній швидкості, вилетів на узбіччя і врізався в електричний стовп. Автомобіль зім'яло, як бляшанку шансів вижити при цьому у водія не було. Трагедія трапилася в ніч на неділю, 18 листопада, близько пів на четверту Про це пише Інформатор з місця події.

Повідомляється, що машина рухалася у бік станції метро Нивки. Поліція розповіла, що водій їхав зі швидкістю 100 кілометрів на годину. Він не зміг впоратися з керуванням, і був протягнутий по дорозі близько 100-150 метрів. В результаті чого машина знесла дерева і один стовп, зіткнулася з іншим електричним стовпом і вдарилася об огорожу підземного переходу. Чоловік не дожив навіть до приїзду швидкої, повідомляє видання. Страшна трагедія налякала весь Київ.

Травми чоловіка, який був за кермом іномарки, виявилися несумісними з життям. На місце прибули патруль поліції і карета швидкої допомоги. Медики констатували смерть. В салоні авто більше нікого не було. За попередньою інформацією, водій авто було 28 років.

Поліції про подію повідомили очевидці, але по прибуттю на ДТП, свідків там не виявилося. Тому, з якої причини сталася аварія, поки невідомо. На місці працювала слідчо-оперативна група. Деталі інциденту встановить слідство.

Як раніше повідомляв Знай.uа, столицю сколихнула жахлива стрілянина, є жертви.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Троє чоловіків отримали поранення в результаті стрілянини. Постраждалі були доставлені в лікарню.

У службі поліції зазначили, що інцидент стався 17 листопада близько 18:00 за місцевим часом, на північно-заході столиці. Поліція почала розслідування.

"Ми почули несамовитий шум і побачили, як хлопець біжить в магазин неподалік. Це було прямо перед нашим магазином. Я почув, як він просив викликати "швидку допомогу", – повідомив один з очевидців інциденту.

Нагадаємо, озброєний неадекват захопив синагогу в штаті Пенсільванія і відкрив стрілянину.

Як повідомляв Знай. ua, "Орли Авакова" увірвалися в дитсадок і перелякали малюків до смерті. Батьки в істериці, лунали звуки вибухів і стрілянини. Вихователям не залишили вибору.

Знай. ua писав, що зухвалий напад на інкасаторів сколихнуло Київ. Зловмисники спровокували ДТП з інкасаторських авто, після чого здійснили напад на нього.