У зоні проведення Операції Об'єднаних сил сталася втрата. Про неї не сказано в прес-центрі Об'єднаних сил – там повідомляють, що за перші 18 годин 15 листопада втрати ВСУ обчислюються одним пораненим бійцем. Але соціальні мережі говорять про інше. Є неофіційні дані про ще одну втрату. Поки невідомо, бойову чи ні. На офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук 56-а бригада Збройних Сил України написала, що на окупованій території помер Олександр Петрович Лук'янець, згідно з даними деяких ЗМІ – рідний брат директора Національного музею-меморіалу Тюрма на Лонцького Руслана Забілого. Загиблий служив старшиною 21-ої бригади ЗСУ (можливо, прикомандированим).

Поки невідомо, чи загинув він у бою чи просто помер. Очікується уточнення інформації, що надійшла.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Донбас накрило гранатометним вогнем. Герої мстять окупантам – три життя за одне.

На лінії фронта українським військовим протягом минулої доби довелося постійно відбивати ворожі атаки – у зоні проведення Операції Об'єднаних Сил, терористи 16 разів відкривали прицільний вогонь по позиціях наших бійців.

Найбільше постраждали, за даними штабу ООС, Щастя, Старий Айдар, Кримське, Верхньоторецьке, Піски, Новоселівка Друга, Красногорівка, Гранітне, Павлопіль, Гнутово, Лебединське.

Популярні новини зараз

Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування

Пенсіонерам готують солідну доплату: хто та скільки отримає

Тривожна арифметика "Нафтогазу": українці стають боржниками навіть за наявності переплати

Українцям затвердили нові тарифи з 1 червня: комуналка стане ще більшим ударом

Показати ще

"В ході бойових дій, поранення отримав один військовослужбовець збройних сил. За даними розвідки, протягом минулої доби, трьох російських окупантів були знищені, ще троє загарбників - отримали поранення", - наголосили у штабі.

Крім того, розвідка доповіла, що ворожі сили останнім часом активізувалися на Горлівському напрямку. Зокрема, вони здійснили два інтенсивних обстрілу в районах Шумів і Південного.

Напомним підполковник показав, чому Україна досі не виграла неоголошену війну. Як повідомляв "Знай.uа", мати героя "Залізної Сотні" роками ищет вбивць сина. "Знай.uа" писав, морський піхотинець різко осадил "диванну сотню". Дізнайтеся з нашого недавнього матеріалу, як саме.

Раніше ми писали що ворог провадив обстріл українських оборонних укріплень в районах населених пунктів Кримське, Вільне, Луганське, Авдіївка, Піски, Тарамчук, Березове і Гнутово. Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.