У Харкові в поліцію надійшло повідомлення про замінування відразу двох шкіл. Про це стало відомо з повідомлення Відділу комунікації Нацполиції в Харківській області. Відомо, що обидві школи знаходяться на вулиці Академіка Богомольця в Новобаварскьому районі.

Інформація про те, що школи заміновані, надійшла в поліцію в середу, 14 листопада, 14:52 і у 15:29. На місце події прибули слідчо-оперативні групи, кінологи зі службовими собаками, експерти-криміналісти та вибухотехніки. В сумі з шкіл вивели 460 чоловік, експерти оглянули 9 340 кв. м приміщень та прилеглої території. Ніяких вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили.

По вул. Академіка Богомольця розташовані школи №54 і №135.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві перекривали роботу популярної станції метро.

У Києві 8 листопада ввечері на станції "Вокзальна" стався невеликий збій в роботі. Її повністю закривали на вхід. У КП "Київський метрополітен" повідомили, що причиною стала технічна несправність ескалатора. А два працюючих ескалатора вивозили пасажирів на вихід.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Втім, "перерва" в роботі був не дуже довгим. Через 15 хвилин після оголошення про закриття станції, з'явилася інформація про поновлення її роботи у звичайному режимі.

Раніше Знай.uа писав, що у київському метро затримали чоловіка з гранатометом і боєприпасами в рюкзаку.

Цю інформацію повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Порушником виявився мешканець Закарпатської області. У нього вилучили ніж кустарного виробництва, електродетонатор без маркування, "РПГ-22", 10 запалів "УЗРГМ-2" до гранати "РГД-5", 2 гранати "РГД-5", 2 гранати "Ф-1", 2 запалу до гранати "Ф-1".

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Як раніше повідомляв Знай.uа 5 листопада у Києві на станції метро Хрещатик невідомий чоловік влігся між рейками в рятувальний жолоб. Крім того, відомо, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння і ніяк не реагував на реакцію оточуючих. Нетверезий чоловік дуже швидко закінчив свій дивний "відпочинок", адже незабаром був прибраний з шляхів співробітниками і передано у відділення поліції.

"Жолоб використовується в критичних ситуаціях для порятунку життя, а не для відпочинку", - наголошується в повідомленні.