Подруга Катерини Бабкіної, яка втопила власних дітей - 6-річну дівчинку і 5-річного хлопчика, вирішила розповісти правду про трагедію, відому тільки їй.

Жінку знайшли далеко від місця злочину – на території сусідньої області. Олена Фокіна, її знайома, зазначає, що та перебувала у неадекватному стані, який і підштовхнув до такого страшного вчинку.

Катерина нібито дуже любила своїх дітей, але боялася втратити чоловіка – мовляв, той був опорою на все життя, інших варіантів підняти доньку і сина на ноги просто не бачила. Сама Фокіна працює стилістом, колись до неї прийшла Катерина, попросивши привести її зовнішність у "норму", так вони і потоваришували.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Але все одно трапилося те, чого Катя боялася найбільше - чоловік пішов до іншої. Більш того, виявилося, що ще будучи в шлюбі він вже зраджував їй. Катя перебувала в стані глибокої депресії ще перебуваючи в шлюбі в Денисом.

Проте, її чоловік був настільки захоплений новою пасією, що навіть не помітив стану своєї офіційної дружини

"Відпочиньте від її персони і загляньте на сторінку її, тепер уже колишнього, чоловіка! Вони розлучилися вже тоді, коли його чергова дружина була вагітна ... думаю, для Каті це було пекло ... не просто зрада, не просто догляд, а ще й дитина. Так не ризикують власними дітьми, Денис Бабкін", - зазначила Фокіна.

Стиліст впевнена: колишній Катерини спеціально виставляв на показ своє нове, щасливе життя, а їй було просто нереально важко на це дивитися. Втім, це жодним чином не знімає відповідальності за вбивство.

Дивіться: Суд над матір'ю, яка втопила своїх дітей

Нагадаємо, киянка, яка вбила власних дітей, зробила страшне зізнання. Як повідомляв "Знай.ua", звичайна газета штовхнула батька на жахливі речі. Також "Знай.ua" писав, у Києві 36-річна Катерина Бабкіна втопила в озері двох своїх малолітніх дітей.