У неділю, 11 листопада, у Чехії сталася аварія. Фура зіткнулася з мікроавтобусом і влетіла в кювет. Загинули жителі України.

Про це повідомляє видання Новини Закарпаття.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в районі міста Тришинец. В аварії загинуло четверо українців, а ще одна жінка госпіталізована.

"Четверо закарпатців загинули у ДТП в Чехії …мешканці Виноградівського та Хустського районів, ще одна жінка в лікарні", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Загиблі люди їхали в мікроавтобусі, який зіткнувся з фурою. Постраждала жінка перебуває у важкому стані.

Видання повідомляє, що посольство України в Чехії поки ніякої інформації не надало.

Раніше повідомлялося, що в суботу, 10 листопада, у Рівненській області сталося страшне ДТП. Пасажирський автобус влетів у вантажівку. У результаті аварії три людини загинули. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

За даними правоохоронців, аварія сталася близько 14:30 на трасі "Київ-Чоп" поблизу села Пустоиванье Радивилівського району.

"На трасі "Київ-Чоп", поблизу села Пустоиванье, сталося смертельне ДТП за участю вантажівки і мікроавтобуса. Слідчі слідчого управління Нацполиции області та експерти Рівненського НДЕКЦ встановили, що 36-річний житель Рівного, з невідомих поки причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з бензовозом. Від удару цистерну, яка була порожньою, відкинуло на відбійник", — сказано в повідомленні прес-служби поліції.

Нагадаємо, під Рівному сталося криваве ДТП, багато загиблих. Від удару цистерну, яка була порожньою, відкинуло на відбійник.

Як повідомляв Знай. ua, вижила у ДТП з Зайцевої, зворушила Україну пронизливим посланням. Залишатися байдужим неможливо.

Знай. ua писав, що п'яний водій автобуса влетів у натовп на зупинці. Жахливий інцидент стався в Лондоні.