П'яний львів'янин осоромився на всю країну публічною демонстрацією геніталій та намаганням підсунути поліцейським хабар.

поліція

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Львівської області.

У повідомленні йдеться, що в неділю, 11 листопада, львівські патрульні затримали водія, який під час оформлення правопорушення запропонував їм хабар, а тоді продемонстрував свій статевий орган.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

У повідомленні уточнюють, що водія затримали на вулиці Богданівській через те, що був непристебнутий. Під час спілкування патрульні зрозуміли, що чоловік звірськи п’яний. Водій спробував "домовитися" з поліцейськими. Інспектори попередили порушника, що пропозиція неправомірної вигоди карається законом. Попри це чоловік не схаменувся і спробував вручити копам 200 доларів.

"Оскільки він поводився агресивно, оголював статеві органи та викликав групу підтримки, патрульні склали протокол затримання і чоловіка доставили у Личаківський відділ поліції. Там склали протокол за нетверезе керування, об’єднану постанову за порушення ПДР і написали рапорт щодо спроби дачі неправомірної вигоди і хуліганських дій", - йдеться у повідомленні.

Наразі сам чоловік не коментує свого вчинку. Очевидно, прокинувшись зранку, йому стало не до сміху, хоча містян даний випадок добряче повеселив.

Нагадаємо, рейсовий автобус в Лондоні протаранив зупинку. В результаті инцидента постраждали 20 осіб.

Стало відомо, що чоловік за кермом був п'яний.

Як писав раніше Знай.ua, у Лондоні сталася страшна дорожньо-транспортна пригода. Двоповерховий рейсовий автобус вилетів на тротуар і протаранив автобусну зупинку.

Також Знай.ua писав про те, що у Норвегії після зіткнення нафтового танкера з військовим фрегатом Helge Ingstad довелося закрити кілька нафтових і газових заводів. Про це повідомляє Reuters.