Минув уже рік з того моменту, як в Харкові сталася страшна кровопролитна ДТП, винуватцем якого стала молода автоледі по імені Олена Зайцева.

На місці аварії загинуло п'ять осіб. Одна з постраждалих померла в лікарні через кілька днів. Ще п'ятеро отримали серйозні травми, деякі залишилися інвалідами на все життя, комусь потрібна тривала реабілітація.

Удова одного з загиблих на місці трагедії – 27-річного Олександра Євтєєва, Оксана, опублікувала у своєму Instagram зворушливий пост, де називає свого чоловіка ангелом і з болем пише, що сьогодні знову прокинулася там, де його немає. В коментарях співчуваючі користувачі підтримують вбиту горем вдову, просять триматися і відправляють віртуально свою любов. Сльози з-за трагедії навертаються на очі буквально у всієї України.

В день аварії, яка сталася 18 жовтня, дівчина присвятила своєму коханому зворушливий пост, від якого на очі навертаються сльози.

"Я прокинулася там, де його немає… Рік, як його немає поруч… Я припускала, що мені нічого не страшно, але тільки завдяки йому! Я все могла, коли він говорив: "Я з тобою!" І він правда завжди був поруч, завжди в усьому підтримував… І любив… Не звикну говорити/ писати у минулому час"», — написала Оксана Євтєєва.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам готують солідну доплату: хто та скільки отримає

Оновлення даних у ТЦК: в яких випадках чоловіка можуть відвезти на "перевірку"

Готуйте 400 гривень: власників лічильників води очікують додаткові витрати

ТЦК почали перевіряти салони авто

Показати ще

Дівчина впевнена, що її коханий тепер став ангелом.

"Мені пощастило бути його дружиною і прожити разом 6 років, 6 років це не довгий термін, але він мене любив безмежно! Спи спокійно, Саша, я впевнена, тепер ти ангел! Не знаю чому, але ця фотка так мені подобається, хоча і якість не дуже. Чекав мене з тренування, фото, надіслав щоб я знала що він вже чекає… б Бути поруч… Але так не буває!", — йдеться в повідомленні.

Оксані Євтєєвій знадобилася тривала і складна реабілітація, але дівчина змогла встати на ноги.

Як раніше повідомляв “Знай.uа“, постраждалі в ДТП з Зайцевої почали відмовлятися від своїх слів. Один із постраждалих під час ДТП в центрі Харкова в жовтні 2017 року відмовився від претензій до обвинуваченої Олени Зайцевої.

Про це заявив один з адвокатів Євген Мельниченко.

Зокрема, він зазначив, що один з потерпілих прямо відмовився від усіх претензій і цивільного позову до Олени Зайцевої.

Нагадаємо, мажорці Зайцевій не вдалося обдурити лікарів.

Як повідомляв "Знай.uа", медкомісія винесла вердикт Зайцевої.

Також "Знай.uа" писав, що стан Зайцевої раптово погіршився, мажорка може вийти сухою з води.