В Одесі сталася страшна трагедія: дівчину, яка вирішила прогулятися рано вранці по березі штормового моря і зійти на пірс, змило в море хвилею. Постраждала загинула, її особа встановлюється. Про це у неділю, 11 листопада, повідомляє прес-служба ДСНС .

Як зазначається, на лінію рятувальників 101 зателефонували вранці о 07:44. Повідомляється, що трагедія сталася на пляжі Чайка, на 10-1 станції Великого Фонтану.

Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, дівчину змило з пірсу в море. Рятувальники витягли тіло на сушу. Особисті дані загиблої та обставини НП з'ясовуються.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Підмосков'ї третьокласник витягнув з води потопаючу дівчинку.

Учень третього класу врятував дівчинку, яка потонула в басейні, але найбільше злякався, коли її витягнув з води, бо подумав, що вона померла.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Школяр Родіон Калінін з Підмосков'я витягнув з дна басейну дівчинку, після чого їй надали першу медичну допомогу.

Родіон відпочивав зі своєю мамою на бортах біля басейну після того, як вони поплавали. В один момент до них підбігли і сказали, що з дна потрібно терміново підняти дитину. Тоді хлопчик пірнув у воду і потягнув дівчинку за руку нагору. Його мама допомогла витягнути потопельницю, після чого дитину почали відкачувати.

Також раніше ми писали про матері-вбивці з київських Позняків, яка, впавши в депресію, втопила своїх дітей в озері. Те, що розповіла горе-мати поліції, шокувало навіть побачили багато на своєму професійному шляху правоохоронців. Крім того, перед тим, як вбити дітей, вона повела їх у піцерію і влаштувала “святковий” обід. Останній в житті. Жінка хотіла втопитися й сама, але не змогла.

Недоматір спробувала виправдати подвійне вбивство власних дітей, мотивуючи це тим, що "для них так буде краще".

Жінка, яку співробітники правоохоронних органів затримали через підозру у вбивстві двох своїх дітей – шестирічної дівчинки і п'ятирічного хлопчика – заявила, що "для них так буде краще".

Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації столичної поліції. Затримана заявила, що разом з дітьми вони пішли купатися. В результаті діти потонули, а вона не змогла, хоча і хотіла покінчити з собою.