У середу, 7 листопада, на площі 700-річчя в Черкасах перехожі помітили дитину з гранатою в руці і викликали поліцію.

Цю інформацію повідомляє видання "Про все", посилаючись на прес-секретаря Управління патрульної поліції Черкаської області.

Хлопчикові, який розгулював вулицями міста з гранатою, всього 6 років. Коли на місце події прибули поліцейські, він розповів, що живе в Черкасах, а гранату йому дав однокласник.

Представники правоохоронних органів передали дитину бабусі. На місце події також прибули слідчі, які з'ясовують всі обставини події.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Нагадаємо, поліцейським вдалося затримати в харківському метро чоловіка, який перевозив у рюкзаку гранатомет і боєприпаси. Цю інформацію повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Порушником виявився мешканець Закарпатської області. У нього вилучили ніж кустарного виробництва, електродетонатор без маркування, "РПГ-22", 10 запалів "УЗРГМ-2" до гранати "РГД-5", 2 гранати "РГД-5", 2 гранати "Ф-1", 2 запалу до гранати "Ф-1".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", під Сєвєродонецьком, в селі Щедрищеве біля покинутого дитячого табору знайшли схованку зі зброєю та боєприпасами. За даними місцевих правоохоронців, виявили її бійці "Корд", на місце викликали вибухотехніків і кінологів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що на вулиці Харківське шосе було знайденло труп юнака з травмами живота, які, можливо, були отримані в результаті вибуху гранати. Відомо, що на місці події були виявлені залишки вибухового пристрою, що дає можливість припустити, що загиблий вчинив самогубство.