У середу, 7 листопада, стало відомо, що в місті Фастів Київської області, 51-річний чоловік побив свою дружину по обличчю, а після цього викинув її з вікна. Про це повідомляє прокуратура Київської області, передає Інформатор.

Варто уточнити, що сімейна пара посварилася через надмірні ревнощі чоловіка. Після цього інциденту чоловікові висунули підозри. Йому загрожує 15 років ув'язнення.

Повідомляється, що до трагічного випадку між парою виникли суперечки. Ревнивий чоловік вдарив по обличчю свою дружину кілька разів. На цьому його лють не закінчилася, він схопив жінку за горло і почав душити.

Потім ревнивець викинув 49-річну дружину з вікна квартири, яка перебувала на четвертому поверсі. По приїзду на місце події медики швидкої допомоги констатували смерть жінки, яка загинула відразу після падіння.

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Показати ще

Чоловікові пред'явлено підозри в злочині за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство). Зараз підозрюваний перебуває в слідчому ізоляторі в Фастові. Також триває досудове розслідування.

Раніше повідомлялося, що у вівторок, 6 листопада, стало відомо про страшну аварію біля Енергодара Запорізької області. В результаті ДТП чотири пасажири отримали поранення і одна людина загинула.

Так, автомобіль BMW перекинувся на залізничні колії. За даними Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), інцидент стався за 40 метрів від регульованого залізничного переїзду. Повідомляється, що рух поїздів на перегоні довелося закрити на три години.

Нагадаємо, у Кременчуці психічно нездоровий чоловік скоїв напад на трьох кременчужанок. Відомо, що чоловік перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері.

Як повідомляв портал Знай.uа, жахлива подія шокувала жителів Кропивницького. Відомо, що на вулиці сталося криваве вбивство. За словами свідків, постріли прозвучали 6 листопада близько 22.00 неподалік від супермаркету "Файно".

Також портал Знай.uа писав, що на півдні Москви прямо в ліфті зарізали жінку. Припускають, що вбили росіянку з банальних причин – щоб забрати кілька тисяч рублів і сумку з продуктами.