У вівторок, 6 листопада, у Петропавлівському районі серед білого дня загорівся пасажирський автобус.

Цю інформацію повідомила прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області.

Інцидент стався просто посеред траси на автодорозі від селища Дмитрівка до селища Сташкова. У повідомленні говориться, що спалахнув пасажирський автобус "VOLVO". Коли пожежники прибули на місце події, зясувалося, що під час пожежі в салоні автобуса не було нікого і в результаті ніхто не постраждав.

Локалізувати вогонь вдалося у 14:14, а повністю ліквідувати лише у 15:27. Зараз правоохоронні органи з'ясовують причини пожежі.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Нагадаємо, в Сиднеї, Австралія, загорівся весільний автобус з молодятами на 50 місць. Водій відчув запах диму, а коли зупинився, то побачив, що автобус вже горить. Всі 45 людей, які були в салоні, встигли швидко вибігти з палаючого салону. Водій намагався загасити пожежу вогнегасником, але не зміг.

Буквально за хвилини автобус вигорів. Вогонь перекинувся на будівлю. Його вдалося загасити лише шести машин і 20 пожежникам. В автобусній компанії заявили, що витратили тисячі доларів на обслуговування транспорту, який тільки день перебував у використанні.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у вівторок, 30 жовтня, в Києві запустили нову систему електронного квитка для проїзду в громадському транспорті міста. Нововведення буде працювати в тестовому режимі протягом року. Це кардинально змінює правила користування міським транспортом.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у Тверській області Російської Федерації сталася страшна аварія, зіткнулися два пасажирські автобуси. З'явилася інформація, що серед пасажирів автобусів громадян України не було.