Нещодавно на харківському кладовищі місцевий священик розніс з десяток могил, сидячи за кермом власного джипа. У поліції стверджують: він був тверезим, а сам фігурант скандалу запевняє: ухилявся від пішохода.

"Я їхав від храму на кладовище для того, щоб провести обряд поховання. Там мені перебігла дорогу людина, довелося звернути й об'їхати, щоб уникнути страшної трагедії. Мені довелося звернути на могилки. Я перебував у стресовому стані, я вже немолода людина. Працівники кладовища викликали поліцію. Мене відвезли на огляд для того, щоб я здав аналізи. Аналіз буде готовий у вівторок. Я на 100% впевнений, що жодних алкогольних і наркотичних засобів там не буде виявлено", - заявив Протоієрей Української православної церкви Московського патріархату Михайло Люшуков.

На відео чутно, оператор знає, що за кермом – священик, при цьому він називає порушника "дідом", закликає: "Побійся Бога!" та звертається до нього нецензурно. Зрештою той виходить з машини, так і не спромігшись з’їхати з могил.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Коли священик вийшов з автомобіля, то тільки розводив руками і нічого не говорив.

Дивіться: Священик на джипі заїхав на кладовищі і зніс кілька надгробків

Нагадаємо, у Києві священики на іномарках "віджали" вулицю.Як повідомляв "Знай.ua", на Рівненщині повісився священик. Також "Знай.ua" писав, у Харкові священик на позашляховику розтрощив своєю машиною з десяток могил.