Вдень 3 листопада в селищі Шуя Пріонежського району сталася пожежа у житловому будинку на вулиці Польова. Як повідомили в МНС, в Карелії, в 13:07 на місце події залучали пожежно-рятувальні підрозділи Пріонежського району та міста Петрозаводськ, 17 людей і чотири одиниці техніки. Про це повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

Відомо, що один з приватних будинків злетів на повітря після сильного вибуху в карельському селищі Шуя. Очевидці побачили подобу "ядерного гриба". Попередньо, вибухнув газ.

Як повідомили очевидці у паблику "ДТП Петрозаводська і Карелії" в соціальній мережі "Вконтакте", у приватному будинку стався вибух газу.

Як пізніше повідомили в службі МНС, в будинку вибухнув опалювальний котел.
Після хлопкапочалася пожежа. Вогонь перекинувся на сусідню будівлю. Прибулим пожежникам вдалося оперативно локалізувати загоряння. Завдяки щасливому випадку, ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Очевидці зняли це на відео, яке згодом виклали в інтернет.

Нагадаємо, у київському метро повідомили про мінування. У результаті цього була перекрита станція Майдан Незалежності.

Як повідомляв портал "Знай.uа", троє дітей виявлені загиблими на місці пожежі в приватному будинку в Самарській області. Зараз вже відомо, що пожежа сталася в ніч з суботи на неділю 3 листопада в селі Старий Буян, що в Красноярському краї.

Також "Знай.uа" писав, у Лондоні сталася пожежа поблизу посольства Саудівської Аравії. Очевидці події зазначають, що пожежа спалахнула поруч з дипломатичним будівлею Саудівської Аравії. Більше того, вони відзначають, що незадовго до появи вогню було чутно кілька вибухів.