В Рівному сталася жахлива аварія. Так, водій Mercedes-Benz Vito наїхав на двох пішоходів. В результаті ДТП загинула 16-річна дівчина, а ще один постраждалий в даний момент знаходиться в лікарні з важкими ушкодженнями.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Рівненської області.

Копи повідомляють, що наїзд на пішоходів скоїв 39-річний водій автомобіля Mercedes-Benz Vito. Результати медичного огляду доводять, що водій авто перебував у стані алкогольного сп'яніння.

поліція

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Так, при допустимій нормі 0,2 проміле алкотестер виявив в крові водія 2,75 проміле. В результаті аварії неповнолітня дівчина померла на місці пригоди від отриманих травм. Чоловіка у важкому стані доставили в лікарню. У даний момент поліція встановлює деталі аварії.

Варто нагадати, що у Крюківщині Київської області, в житловому комплексі Акварелі 2 сталася страшна автокатастрофа, в лікарню потрапили жінка з двома дітьми. В результаті зіткнення автомобілів Фольксваген і Фіат, пасажири і водій Фольксвагена потрапили в лікарню. Причини аварії і повну картину обставин зараз з'ясовує слідство.

На місце виїхала патрульна поліція і швидка. На щастя, життя постраждалих у ДТП на даний момент вдалося врятувати. На даний момент вони знаходяться у лікарні з травмами різного ступеня тяжкості, за попередніми даними їх життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії юна автоледі влаштувала ДТП з шістьма постраждалими. Інцидент стався в Тюмені на вулиці Герцена біля торгового центру у п'ятницю, 2 листопада. Як повідомляють ЗМІ, шестеро людей чекали на тротуарі зеленого світла, щоб перейти дорогу на пішохідному переході, коли на них налетів автомобіль.

Нагадаємо, п'яний водій вирішив долю двох підлітків: дівчинка померла на місці, хлопець у реанімації.

Як повідомляв Знай.uа дитина випала під час руху під колеса автобуса.

Знай.uа писав, ріг тролейбусу в центрі міста пробив маршрутку забиту людьми.