В Одеській області спіймали істоту, яку навіть з великою натяжкою не можна назвати матір'ю. Ця жінка вбила своє чотиримісячне немовля – вона просто задушила свою дитину. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполиции в Одеській області в п'ятницю, 2 листопада. На допиті у слідчого мати спочатку брехала, розповідаючи, що просто поклала синочка спати, а на ранок знайшла мертвим, проте пізніше заявила, що просто закрила сина рот рукою, щоб він не кричав, так як вгамувати немовля було неможливо.

Жінці повідомлено про підозру у п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вона затримана в порядку ст. 208 КПК до обрання судом запобіжного заходу.

В даний час слідство триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення. Напередодні в місті Подольськ Одеської області поліція почала розслідування за фактом смерті 4-місячної дитини. У поліцію надійшла інформація від фельдшера швидкої допомоги, який констатував смерть 4-місячної дитини. Мати померлого хлопчика повідомила поліції, що син не хворів, вночі вона його нагодувала, переповила і поклала спати, а вранці виявила мертвим.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про те, що в Києві у парку виявили саморобну дитячу могилу. Про страшну знахідку заявила жінка, яка, прогулюючись в парку, натрапила на це поховання. Пізніше стало відомо, що дитина померла ще два роки тому в результаті важкої хвороби. Вийти на її батьків і з'ясувати, чому для них все одно, що дитину поховати, що домашнього улюбленця – закопати в парку і поставити на надгробок скромну гранітну плиту з видряпаний написом.

Також раніше ми повідомляли про матір, яка втопила своїх дітей в озері. Жінка страждала депресією і від неї пішов чоловік. Це ніяк не може служити виправданням того, що в один прекрасний день вона зводила дітей в піцерію, потім напоїла Фантой, (імовірно, підмішавши туди наркотичних речовин), завела дітей в озеро і тримала під водою, поки вони не перестали подавати ознаки життя. Вона також хотіла втопитися сама, але не змогла. Після того, як зробила страшне, жінка пішла, куди очі дивляться – правоохоронці затримали її на шосе.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Показати ще

У квітні цього року в Одесі мати-алкоголічка вбила власне немовля. Будучи в стані алкогольного сп'яніння, мати вдарила дитину про шафа головою, а побачивши кров, не викликала швидку, а пішла викидати забруднені речі, і тільки потім подзвонила медикам. Лікарі декілька днів боролися за життя дівчинки, однак травма виявилася несумісною з життям.