У римському метро нещодавно трапилося нечуване. Користувачі оприлюднили відео, на якому пасажир у метро, судячи з усього – українець, влаштував бійку з місцевими.

Італійцю добряче дісталося. На цих кадрах видно, що чоловік від нанесених ударів впав на підлогу, інші намагалися надати йому допомогу.

За такі вчинки влада країни згідно закону інколи висилає мігрантів, тому не виключено, що і нападника чекає та сама доля. Незрозуміло, чому конфлікт не вдалося вирішити словесно, втім саме відео вже розійшлося мережею.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Половина години спектаклю з римськими привітаннями, гімнами, расистськими хитрощами проти насильників та вбивць. Мандрівка закінчується для того, хто постраждав без словесної агресії, йому розбили обличчя, кинули за землю і побили. Ця ненависть зараз виховується і узаконюється без стереотипів. Давайте зупинимо це, поки не пізно", - йдеться в коментарі до ролику.

Дивіться: бійка в італійському метро

Нагадаємо, у Києві чоловік жорстоко розправився з консьєржкою. Як повідомляв "Знай.ua", "День довіри" у Львові обернувся гучним скандалом. Також "Знай.ua" писав, у Росії об'явився малолітній послідовник Чикатила.