Під Луганськом зафіксували скупчення ворожих танків. Тривожну звістку повідомляє прес-центр ООС. За даними штабу, 26 жовтня було зафіксовано обстріл ворогами позицій українських військових у Кримського на Бахмутке з піхотного озброєння.

Пізніше Луганська обласна військово-цивільна адміністрація написала в ранковій зведенні, що терористи стріляли з гранатометів і стрілецької зброї.

В цей же день надійшло повідомлення від СММ ОБСЄ – члени місії завили, що у прифронтовій зоні так званої ЛНР були зафіксовані два зенітних ракетних комплекси 9К35 і 5 МТ-ЛБ у Первомайську, а також дві БМП-1 біля Санжаровки. У ближньому тилу ЛНР (південніше Луганська) безпілотники СММ побачили 31 танк у Круглика і 5 танків у Мануйловки, що є порушенням мінських домовленостей.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що у Києві затримали злісного сепаратиста, що "танцював під дуду" Путіна. Затриманий сепаратист всіма силами намагався уникнути покарання,
Відомо, що підозрюваний громадянин України прибув в країну з Мінська на літаку.

Вдалося встановити, що молодий хлопець виконував завдання російських найманців. Зоною його дії було місто Сніжне, розташоване на території окупованого Донбасу. В діях на боці російських бойовиків його викрили під час прикордонного оформлення, коли він потрапив на територію України з Білорусі.

Тим часом сепаратистські ЗМІ вірні собі. Їх фейки вже “не налазять на голову” розсудливої людини. Так, в одному з таких "видань" 26 жовтня розповіли про "голодуючих бійців ВСУ", які на ґрунті "слабкого і неякісного харчування грабують населення і продуктові магазини", а також про "постійні п'янки і конфлікти" в українській армії.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Про це повідомив так званий "заступник начальника народної міліції ДНР" Едуард Басурин.

Також ми писали про сумнівну "подарунок" Путіна для України. У четвер, 25 жовтня, в Росії мабуть вирішили, що наплив українців, охочих отримати паспорт РФ, настільки великий, що доведеться спростити процедуру отримання громадянства. Не справляються, мабуть. Так, Державна дума в першому читанні ухвалила відповідний законопроект.

"Не потрібно буде приймати окремі закони, і в чому проблема українських біженців і переселенців в частині отримання російських паспортів буде вирішена", - йдеться на сайті Держдуми. Цікаво, як багато з місцевих кнопкодавів замислювалися, що вони і є причиною, з якої з'явилося саме поняття українських біженців.