У суботу, 20 жовтня, біля села Мощана, що у Львівській області, сталася страшна дорожньо-транспортна пригода. На трасі Тернопіль – Львів – Рава-Руська не розминулись фура та автомобіль патрульної поліції.

Як повідомила прес-секретар патрульної поліції Львівщини Мар'яна Шпитака, в результаті аварії один з правоохоронців загинув на місці, другого без свідомості госпіталізували у важкому стані в найближчу лікарню.

"Від удару у фурі пошкодило бак, звідки витекло 500 літрів солярки. Викликали пожежну щоб залити піною", - повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич на сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Аварія сталася близько 15:50. На даний момент з'ясовується детальна інформація пригоди. Як видно на фотографіях, які з'явилися в мережі, автомобіль патрульних сильно понывечений. А вантажівку від удару відкинуло за межі проїжджої частини.

Раніше повідомлялося, що зірка відомого українського шоу загинула в ДТП. В суботу, 20 жовтня, стало відомо про страшну трагедію. На Житомирській трасі під Києвом автобус з акторами гумористичного шоу "Дизель шоу" потрапив у жахливу ДТП, в результаті аварії загинула актриса Марина Поплавська.

Так трагедія сталася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ – Чоп. Зокрема, автобус з акторами "Неоплан" зіткнувся з вантажним автомобілем "Нової пошти". Відомо також, що ще четверо акторів колективу "Дизель шоу" знаходяться у важкому стані – їх госпіталізували з різними травмами. За інформацією прес-служби обласної поліції, водій автобуса "Неоплан" не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою МАЗ. В автобусі перебувало 14 пасажирів.

Нагадаэмо, раніше повідомлялося, що під Києвом сталася велика аварія, а свідків немає.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на річницю харківської трагедії у Зайцевої "відмовили ноги".

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Дому-2" потрапила в страшну аварію, перші подробиці.