Вона була актрисою програм "Дизель Шоу", "На трьох", "DIZEL ранок". Зірка українських гумористичних проектів також грала в КВК і була капітаном команди "Дівчата з Житомира".

Поплавська завжди твердила, що артистами і народжуються і стають, і, спробувавши раз, залишаються назавжди, передає портал "Букви".

"Я про це знаю, оскільки у мене немає спеціальної освіти. Вчуся та працюю над собою постійно. Ні на що не проміняю сцену і свій успіх, любов шанувальників, оплески і свої ролі на сцені "DIZEL Шоу".

Дитячі мрії

Поплавська народилася в місті Новоград-Волинський (Житомирська область). У дитинстві майбутня зірка екранів мріяла стати вчителем і їй це вдалося. По закінченню школи вона вступила в Житомирський державний університет імені Івана Франка, а після пішла працювати за спеціальністю – вчителем української мови та літератури.

Популярні новини зараз

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

"Нинішній учитель – сучасна людина, яка відмінно розбирається в неймовірній кількості гаджетів, культурі, музиці, кіно; він вміє і смішну історію "в тему" розповісти, і пожартувати-тонко, м'яко, вдало", - ділилася Поплавська.

Перша сцена

Артистичність, гумор і талант Поплавської помітили ще в студентські роки. В університеті її запросили в команду "Дівчата з Житомира".

Хоча досягти успіху в Прем'єр-лізі КВН команді не вдалося, Поплавську помітили після виступу на музичному фестивалі в Юрмалі. Там керівництво однієї з російських телевізійних студій, запропонував їй роботу телеведучої.

Любителька футболу

Поплавська не приховувала, що їй подобався футбол в ході чемпіонатів та інших глобальних змагань.

"Дуже активно "хворіла" за наших на "Євро-2012".Не думала, що так може захоплювати! Може, тому що це дуже масштабне видовище? Так", - говорила актриса.

Сім'я

Для гумористки тема особистого життя завжди була під забороною. Вона не поспішала знайомити публіку з чоловіком або дітьми, розповідати про те, що вони люблять і чим займаються.

"Єдине, що можу поділитися з високоповажною публікою: мій улюблений – солідна і шанована людина, і не проживає в Україні", - зізналася раніше актриса.

Нагадаємо, у мережі з'явилися шокуючі кадри з місця ДТП з зірками "Дизель шоу".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", чим прославилася зірка Дизель-шоу Марина Поплавська.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що перед ДТП Марина Поплавська залишила пост, що розриває серце на дрібні шматочки.