Політичний в'язень Кремля, який нещодавно припинив голодування, потрапив до реанімації

Про це повідомила його сестра Наталя Каплан.


Як повідомила родичка заручника, за 145 днів голодування Сенцов підірвав своє здоров'я. Стан його критичний, оскільки відбуваються незворотні зміни в роботі мозку. Також Наталя повідомила, що режисер був змушений припинити голодування, щоб не почали годувати примусово.


За наданою інформацією, Олег Сенцов зараз в реанімації лікарні Лабитнангі. Йому потрібно поступово відходити від голодування і починати приймати їжу. Зараз невідомо, чим це все закінчиться. Незворотні наслідки, які приводять в жах, дійсно лякають. Однозначної відповіді не можуть дати і лікарі.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Сенцов


Відзначимо, що 5 жовтня стало відомо про те, що Сенцов припинив голівку. Таке рішення в'язень Кремля прийняв з тією метою, щоб його не почали годувати примусово.

Нагадаємо, раніше Засуджений в Криму український активіст Володимир Балух вирішив припинити голодування.

Зазначимо, раніше правозахисники заявили про тортури Сенцова. Правозахисна організація Amnesty International в Україні відреагувала на лист українського режисера і політв'язня в Росії Олега Сенцова про припинення голодування. Активісти заявили про те, що неприпустимо примусово годувати засудженого.


Як повідомляв портал "Знай.uа" 16 жовтня стало відомо, що стан здоров'я українського політв'язня в Росії Олега Сенцова, який не так давно закінчив багатоденне голодування, стабільно важкий, у нього немає оптимізму з приводу свого майбутнього.


"Знай.uа" писав, навіть Кремль таке не придумає: звірячі тортури в українських в'язницях потрапили на камеру