У Києві днями жорстоко побили відомого громадського активіста, учасника бойових дій на Донбасі Павла Богуна. Припускають, що тілесні ушкодження нібито справа рук правоохоронців.


Сам потерпілий запевняє: постраждав в результаті насильницьких дій з боку поліції. На даний час він взагалі не бачить на праве око. На сторінці у Facebook він оприлюднив відеозвернення, де розповів, що силовики ставилися до нього вороже.


За його словами, копи останнім часом постійно чинять перешкоди представникам націоналістичних організацій для спорудження намети на Майдані Незалежності в Києві, повідомляє Politeka.

Павло Богун, ветеран АТО, активіст

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще


На відео можна почути, як один з активістів лякає правоохоронців пістолетом, також звучать звинувачення, що нібито поліція з командою Адміністрації Президента влаштовує провокацію:

Павло Богун, ветеран АТО, активіст

"Поліція забрала намет, протоколу не склали. Я забрав у начальника поліції права, а він у мене – телефон", – прокоментував Павло Богун.


Цікаво, що активіст відомий своєю жорстокою позицію щодо опозиційних представників у Верховній Раді, яких неодноразово критикував.

Павло Богун, ветеран АТО, активіст

У прямому ефірі одного з телеканалів Богун говорив, що вони "готують свого кандидата" тільки на рівні рекламних роликів, а насправді за піаром ховаються інші наміри.

Натякав також на проплачену масовку ток-шоу, де запрошені не завжди розуміли, що від них вимагалося, але за гроші погоджувалися на все.


Дивіться: у Києві побили відомого активіста Павла Богуна


Нагадаємо, брат Мустафи Найєма вимагає вибачень від відомого телеведучого, котрий "прирівняв ветеранів АТО до вбивць".Як повідомляв Знай.ua, у центрі Києва викрали позашляховик іноземного посла.
Також Знай.ua писав, у столиці під час святкувань відбулося зіткнення копів і активістів, яке переросло у масове побоїще.