Увечері в суботу, 13 жовтня стало відомо про те, що в столиці депутат Київради Петро Кузик вистрілив собі в живіт з нагородної зброї — пістолета SIG Sauer.

Чоловіка терміново госпіталізували, і на даний момент він знаходиться в реанімації.

За станом на 23.00 14 жовтня у неділю офіційного підтвердження про самопочуття депутата немає.

Зазначимо, в той же день на сторінці в Фейсбук Кузик опублікував пост, де говорилося про перегляд патріотичного кіно.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Петро Кузик брав безпосередню активну участь у волонтерському русі "Штаб допомоги бійцям АТО громади Деснянського району", а також пробув близько 15 ротацій в зоні АТО на передовій.

В офіційній біографії Кузика зазначено, що в 2012-2014 роках він був помічником-консультантом народного депутата і "головного свободівця Києва" Андрія Іллєнка. З квітня по вересень 2014 року — голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації (РДА).

Також Кузик був депутатом VI озыва Броварської міської ради.

З 25 жовтня 2015 року — депутат Київської міської ради VIII скликання від фракції "Свобода". Балотувався і був обраний від партії ВО "Свобода" за 29 виборчому окрузі Деснянського району столиці.

З 1 грудня 2015 року — перший заступник постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку (з питань бюджетної політики).

У 2014 році був причетний до формування муніципальної міліції на Троєщині.

Відзначимо, раніше, у Запорізькій області правоохоронці затримали одного з підозрюваних у вбивстві колишнього бійця АТО Віталія Олешко (позивний "Сармат").

Як зазначив повідомив перший заступник керівника Національної поліції В'ячеслав Аброськін, ним виявився 38-річний річний чоловік, який нібито після вбивства "Сармата" разом з сім'єю виїхав у аннексированный Крим і, заспокоївшись, вирішив повернутися".

Його підозрюють у замовленні та організації умисного вбивства екс-бійця АТО.

Нагадаємо, народний депутат Олег Барна знову відзначився. Цього разу нардеп вилаявся в бік громадян і виборців.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Євген Мураєв на своїй офіційній сторінці в Facebook відреагував на рішення синоду Константинопольського патріархату.

Також портал "Знай.uа" писав, 14 жовтня, в центрі столиці празднованияпереросли у масове побоїще. Активісти влаштували жорсткі розбірки з копами.