13 жовтня у столиці трапилася НП

План Перехоплення

Про це пише Інформатор. У Солом'янському районі Києва викрали дитину. Як повідомляють, подія трапилася на проспекті Відрадному.


Також відомо, що близько 14:40 у столиці оголосили план «Перехоплення». Патрульні перевіряли транспортні засоби, які рухалися в межах міста і області.


Повідомляється, що розшукують автомобіль Geely з держномерами АА6727ОА. За інформацією джерела, 10-річний хлопчик кричав про допомогу. Тоді чоловік сів до нього в машину і вдарив дитину. Про це повідомляють очевидці злочину.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Показати ще

Найімовірніше, автомобіль поїхав у бік Борщагівки. Всіх, хто бачив дане авто знає про місцеперебування дитини, просять повідомити на 102.

Нагадаємо, раніше нахабні злодії обчистили київський кінотеатр, але не врахували одну деталь.


Як повідомляв портал "Знай.uа" бойовики викрали наймолодшого мільярдера: подробиці.

Зараз вже відомо, що озброєні чоловіки чекали мільярдера на парковці біля фітнес-клубу, який він відвідує. Керівник місцевої поліції одразу ж зазначив, що за кермом їхав сам Девиджи, а охорони з ним не було. Зловмисники посадили мільярдера в машину і зникли, кілька разів вистріливши в повітря.

Варто відзначити, що вже заарештовані троє осіб, їх допитують правоохоронці. Про причини викрадення поки нічого невідомо, так само, як і про місцезнаходження мільярдера.

ТакожЗнай.uа" писав, Києві центру психологічної реабілітації пропала дитина. Школярка вийшла з центру соціально-психологічної реабілітації для дітей на проспекті Маяковського. Після цього її слід пропав. На дівчинці були рожеві джинси, блакитна кофта, сіро-чорна шапка. Також вона була з рюкзаком, повідомляють ЗМІ.

Також раніше мережу сколихнула новина про те, що активіст, який займався захистом прав ЛГБТ+ спільноти втік з психіатричної лікарні.