За 10 жовтня в зоні ООС загинули двоє українських військових

ОНС

Стало відомо, що вони підірвалися на вибуховому пристрої. Про втрати на Донбасі повідомляють у прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.
Згідно з отриманою інформацією, один з постраждалих військовослужбовців отримав поранення в районі Бахмутської траси. В ООС підкреслюють, що російські війська порушували режим припинення вогню в період з 7 до 18 годин 10 разів.

Від 7 до 18 годин російські окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 2 випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами", - повідомляють в прес-службі.

В денний час російські бойовики використовували для обстрілу гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю. Неспокійно було в наступних населених пунктах: Кримське, Золота, Майське, Красногорівка, Старогнатовка, Гнутово і Лебединське.
Обстріл зафіксували поблизу Травневого опорного пункту і Гнутово. Противник використовував міномети калібру 120-го і 82 мм. Також задіяли протитанкові ракетні комплекси і бойову піхоту.

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Нагадаємо, раніше ВСУ розгромили позиції бойовиків за лічені хвилини: красномовне відео.


Як повідомляв портал "Знай.uа" путінські бойовики влаштували "даремний" обстріл, ВСУ не упустили момент. Путінські головорізи відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Новотошковское, Катеринівка та Широкіно.

Стало відомо, що в районі Водяного була використана ствольна артилерія калібру 122 мм, міномети 120-го калібру та озброєння БМП. З озброєння бойової машини піхоти також вели вогонь по опорного пункту поблизу Кримського, а в районі Гнутово стріляли з мінометів калібру 82-мм і вели снайперський вогонь.


"Знай.uа" писав, що бойовики пішли в наступ і не прийшли, ЗСУ вважають трофеї.