На Печерську в Києві в ніч на 10 жовтня у консула Киргизстану викрали позашляховик Toyota Highlande.

За інформацією Посольства Киргизької Республіки в Україні, автомобіль був на дипломатичних номерах. Про це повідомляє видання Kabar.

Нахабні зловмисники викрали у консула Киргизстану новий позашляховик Toyota Highlander, який він припаркував напередодні ввечері біля свого будинку в елітному районі в центрі Києва. Зловмисників не збентежили навіть спеціальні "червоні" номери автомобіля, з якими зазвичай вважають за краще не зв'язуватися автовикрадачі через високий ризик бути вистеженими поліцією.

На місце події прибула слідча оперативна група Печерського управління поліції МВС України. Фахівці вивчають записи з камер відеоспостереження на заправних станціях, куди ймовірно могли заїжджати викрадачі на позашляховику киргизького консула.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

За фактом викрадення автомобіля порушено кримінальну справу за статтею 289 - незаконне заволодіння транспортним засобом.
Викрадення автомобіля з дипломатичними номерами є серйозним ударом по репутації країни, яка приймає у себе іноземних дипломатів. Такий злочин свідчить про вкрай слабку роботу правоохоронних органів, які не здатні вберегти від угону навіть автомобілі високопоставлених іноземців.

Зі свого буку Киргизстан направив ноту на адресу МЗС України з проханням надати максимальне сприяння в розшуку викраденої автомашини.

Нагадаємо, в Одесі четверо місцевих мешканців напали на поліцейських та викрали службове авто.

Як повідомляв портал "Знай.ua", злодії застосовують нову схему викрадення авто.

Також "Знай.ua" писав, невідомі пограбували автомобіль ветерана АТО, який втратив обидві ноги на Донбасі.