В столиці повідомили про зникнення десятирічної дівчинки Олександри Русини, яка загадково пропала 5 жовтня

Школярка вийшла з центру соціально-психологічної реабілітації для дітей на проспекті Маяковського. Після цього її слід пропав. На дівчинці були рожеві джинси, блакитна кофта, сіро-чорна шапка. Також вона була з рюкзаком, повідомляють ЗМІ.
Якщо у вас є інформація про місцезнаходження дитини, прохання повідомити в поліцію.


Нагадаємо, раніше було скоєно резонансне викрадення дівчини з київського вокзалу: копи розповіли подробиці. У поліції Києва повідомили деталі резонансного випадку, який стався 2 жовтня, біля Центрального залізничного вокзалу. Нагадаємо, там невідомі на сірому авто викрали дівчину. Відомо, що вже затримали підозрюваних і звільнили заручницю, яку кілька годин утримували в підвальному приміщенні супермаркету.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі при загадкових обставинах зникла матір з маленькою дитиною. Відомо, що одесити шукають дівчину з півторарічною дитиною, які безслідно зникли.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Жінка зайшла в магазин на вулиці Середньофонтанській, а 23-річна Олена Балан не стала заходити всередину, залишившись з дитиною на вулиці", – йдеться у повідомленні.


Коли ж вона вийшла, то побачила лише порожню коляску – невістки з онуком вже не було. Є інформація, що дитина був одягнений у куртку гірчичного кольору, темні сині джинси і взуття з камінчиками. Поліція встановлює місцезнаходження зниклих.


"Знай.uа" писав про те, що померла Монсеррат Кабальє, найбільш відома оперна співачка в світі. Це сталося сьогодні, 6 жовтня, в Барселоні. За даними місцевих ЗМІ, прощання зі співачкою пройде в неділю. Похорони співачки відбудуться в понеділок, 8 жовтня.