Українців сколихнула новина про те, що київський водій потрапив у жахливу ДТП.

Як повідомив РБК-Україна з посиланням на прес-центр Держслужби надзвичайних ситуацій в Києві, в Києві рятувальники витягли з Дніпра автомобіль, в салоні якого виявили тіло мертвого водія.

місце події

У службі вже розповіли про те, що 4 жовтня, об 11:38 в четвер, рятувальники отримали інформацію про те, що неподалік від вул. Дніпровська набережна в Дарницькому районі столиці, в річку Дніпро скотився легковий автомобіль.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Показати ще

Дізнавшись про подію, рятувальні служби відразу ж підключилися до допомоги потерпілому. Відомо, що на місці події рятувальники і групи водолазів за допомогою водолазно-рятувального спорядження дістали дістали автомобіль і виявили в ньому тіло чоловіка 1959 року народження.

Як додали в самій службі:

"Автомобіль знаходився на відстані 25 м від берега і на глибині 6 метрів. Зараз встановленням причини трагедії займаються правоохоронні органи".

До слова, в середу, 3 жовтня, в Івано-Франківській області сталося смертельне ДТП за участю маршрутки і ВАЗ 2115.

Про це повідомляється в прес-службі поліції Івано-Франківської області.

поліція

"Аварія сталася в місті Долина. 37-річний житель району, керуючи автомобілем ВАЗ-21015, рухаючись по вул. Данила Галицького, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з рейсовим автобусом Mercedes-Benz Sprinter, за маршрутом Долина - Івано-Франківськ"

- розповіли поліцейські.

В результаті ДТП водій автомобіля отримав травми, несумісні з життям. Шість пасажирів автобуса отримали травми, чрезе які були госпіталізовані.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в залізничній станції Миронівка Київської області швидкісний потяг на смерть збив жінку на мопеді.

Як повідомляв Znaj.ua, у Київському райсуді Харкова 2 жовтня продовжилося слухання у справі про резонансне ДТП на вулиці Сумській, в якій під колесами "Лексуса" загинули шестеро людей.

Також Znaj.ua писав про те, що мало не щодня українські водії змушені вирішувати цілу купу проблем: як дешевше заправити авто, якщо бензин подорожчав, заощадити на ремонті та обійти масові затори на дорогах. Але трапляються форс-мажорні ситуації, від яких не застрахований ніхто – приміром, крадіжка, чи втрата документів на машину.