В метрополітені Харкова місцеві жителі знайшли кинутий рюкзак і розповіли про знахідку правоохоронцям. Таку інформацію повідомляють у прес-службі Наиональной поліції в Харківській області.

Співробітники правоохоронних органів провели перевірку рюкзака, залишеного в переході, біля входу на станцію.

Всередині були знайдені дитячі речі. Ніяких вибухонебезпечних предметів знайдено не було.

А в московському метро був знайдений труп українця. Склад проїхав по тілу чоловіка.

Популярні новини зараз

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Трагічний інцидент стався в суботу, 29 вересня, на станції "Тверська" Замоскворецької лінії, як повідомили московські ЗМІ, посилаючись на представників столичного метрополітену.

Як повідомили правоохоронці, провиною всьому стала необережність пасажира, який випадково впав на путі, коли прибував поїзд. Зазначається, що чоловік стояв на краю платформи, спіткнувся, не зміг втриматися на ногах і впав на шлях під поїзд, який мчав.

Машиніст помітив подію, натиснув на екстрені гальма, проте було надто пізно, і за інерцією склад наїхав на тіло чоловіка.

Одразу ж була викликана "швидка", але виявилося, що нічим допомогти потерпілому вже було не можна. Лікарі зафіксували смерть. Для підтвердження версії смерті були опитані всі очевидці і машиніст поїзда, що дало встановити провину самої жертви падіння.

Також раніше повідомлялося про інцидент у метро Києва. На Святошинсько-Броварській лінії довелося зупинити рух через падіння пасажира на рейки.

Доля постраждалого невідома, деталі події перебувають на етапі з'ясування. Після того, що сталося, рух було відновлено в найкоротші терміни. До того ж, повідомлялося, що працівники метрополітену одразу ж кинулися на допомогу потерпілому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Нью-Йорку на пасажирів метро впала стеля. На місце події одразу ж приїхали інженери, щоб вирішити проблему, і дізнатися причину.

Також Знай.UA писав про те, що в Києві запустили вагони для бюджетників.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що в київському метро сталася страшна трагедія.