В одному з міст Одеської області чоловік, який страждає психічними розладами, протягом декількох годин здійснював насильницьці дії над 8-річним хлопчиком,у той час як його мати відпочивала з подругою і випивала. Таку інформацію, отриману від прес-центру поліції області, повідомляє ТСН.

"Під час прогулянки дитини на вулиці, до нього підійшов невідомий поговорити, а пізніше повів його за гаражі, де спробував вступити в статевий зв'язок з хлопчиком неприродним способом. Після того, як його плани зірвалися, злочинець відвів дитину в багатоповерховий будинок, де жив, вирушив з ним на технічний поверх в ліфтову, де протягом кількох годин наносив удари і ґвалтував протиприродним способом. Після цього він відправився до себе в квартиру і приліг відпочити", - зазначають там.

Як повідомляють у правоохоронних органах, до працівників поліції хлопчика привела випадкова перехожа, яка помітила дитину, що йде насамоті по вулиці, і вирішила проводити її додому, але по дорозі він поділився з нею деталями того, що з ним сталося.

Поліцейські швидко встановили особу матері потерпілого, яка повідомила, що побачила, що сина немає, але не хотіла "турбувати правоохоронців вночі", і стали шукати злочинця, що втік вранці в сусідній населений пункт.

"Всього за кілька годин його знайшли і доставили у відділення поліції. На даний момент стосовно 35-річного чоловіка проводяться дії, необхідні для слідства. Підозрюваний дає свідчення. Стало відомо, що чоловік раніше був судимий, психічно не здоровий і стоїть на обліку у клініці", - повідомили в поліції.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Крім того з'ясувався ще один факт: в день події жінку вже притягували до адміністративної відповідальності за те, що вона регулярно не виконувала своїх материнських обов'язків. Сім'я хлопчика стояла на обліку у відповідних органах.

На даний момент співробітники правоохоронних органів відправили запит в службу у справах дітей щодо вирішення питання про позбавлення жінки батьківських прав. Розпочато кримінальне провадження за ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Кріштіану Роналду звинуватили у зґвалтуванні дівчини.

Також Знай.UA писав, що актор Кевін Спейсі отримає тюремний термін за домагання.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що у Києві зловили поліцейських, які катували людей.