На Донбасі стався страшний вибух, в епіцентрі якого опинилися діти.

Про це повідомили на Telegram-каналі Inside Donetsk з посиланням на слова глави міста.

За данми джерела, інцидентс стався у Горлівці.

Повідомляється, що в посадці біля нульового блок-поста стався вибух. В результаті, троє дітей загинули, одного у важкому стані госпіталізували

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

За попередньою інформацією стався вибух штатного боєприпасу типу МОН.

Додамо, в суботу, 29 вересня, стало відомо про черговий інцидент у окупованому Донецьку. Після закінчення з'їзду так званої Компартії "ДНР" у офісі комуністів спрацював вибуховий пристрій.

Також ми писали про те, що в ніч на п'ятницю, 28 вересня, жителів Немишлянського району Харкова розбудив вибух. Інцидент стався на вулиці Крамаренківській у приватному подвір'ї.

Як згодом виявилось, вибух стався у дворі приватного будинку Сергія Гайденка - голови громадського формування з охорони громадського порядку і східного кордону "Східна варта".

Дивіться: Війна на Донбасі. Реакція світу

Нагадаємо, днями у мережі з'явилися фото, на яких відображено буквально останні секунди життя ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", у Харкові прогримів вибух у житловому багатоквартирному будинку. Інцидент стався вдень, коли більшість мешканців були вдома.

Також "Знай.ua" писав, що у метро стався інцидент. Сьогодні з повідомлення прес-служби Головного управління Національної поліції стало відомо про затримання незвичайного пасажира. Справа в тому, що чоловік намагався у своїх речах перевозити гранати.

Додамо також, що у Києві сім'янин начинив авто вибухівкою через нерозділене кохання, наслідки катастрофічні. У ніч на 24 вересня в Києві дотла згорів автомобіль. Вдалося встановити, що до пожежі причетний пасажир таксі, який влаштував вибух.